риба

Таг
9Вести

ЗЛАТНА РИПКА ОД 30 КИЛОГРАМИ УЛОВЕНА ВО ФРАНЦУСКО ЕЗЕРО

ВО КАМБОЏА ОТКРИЕНА НАЈГОЛЕМАТА СЛАТКОВОДНА РИБА НА СВЕТОТ

БОЛНИЦА, МОСТ И ГАЛЕРИЈА ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРО АРХИТЕКТОНСКО ДЕЛО

ПРАИСТОРИСКАТА РИБА ЦЕЛАКАНТ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ДО 100 ГОДИНИ

ОГРОМНА РИБА-СОНЦЕ ПРОНАЈДЕНА ВО АВСТРАЛИЈА, МОЖАТ ДА ПОРАСНАТ ДО 2,5 ТОНИ

НОВИ ИЗВОРИ НА НАФТА ЗАГРОЗУВААТ РИБИ ПОСТАРИ ОД ДИНОСАУРУСИ

ЕДНА ОД ТАЈНИТЕ НА МОЈОТ УСПЕХ Е ШТО ЈАДАМ РЕДОВНО, ВЕЛИ КРИСТИЈАНО РОНАЛДО