Ридли Скот

Таг
11Вести

„ИСТРЕБУВАЧ“ И „ОСМИОТ ПАТНИК“ ЌЕ БИДАТ ПРЕТВОРЕНИ ВО ТВ-СЕРИИ

ПРЕМИЕРАТА НА ФИЛМОТ СО ЛЕДИ ГАГА И АДАМ ДРАЈВЕР ЗАКАЖАНА НА 100-ГОДИШНИНАТА ОД МОДНАТА КУЌА „ГУЧИ“

НЕКОИ ОД НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ ФИЛМОВИ ВО 2021 ТРЕБАШЕ ДА ИЗЛЕЗАТ ЛАНИ

ЛЕДИ ГАГА ЌЕ БИДЕ ЅВЕЗДА НА НОВИОТ ФИЛМ НА РИДЛИ СКОТ ЗА УБИСТВОТО НА ШЕФОТ НА „ГУЧИ“

РИДЛИ СКОТ ПО 22 ГОДИНИ ГИ СПОИ ДЕЈМОН И АФЛЕК ВО „ПОСЛЕДНИОТ ДУЕЛ“

„ГЛАДИЈАТОР 2“ ЌЕ СЕ СЛУЧУВА 25 ГОДИНИ ПО ДЕЈСТВОТО ОД ОРИГИНАЛОТ

РИДЛИ СКОТ ГО ПОДГОТВУВА ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ГЛАДИЈАТОР“

СРАМ ДА МУ Е НА РИДЛИ СКОТ ШТО ГО ИЗБРКА КЕВИН СПЕЈСИ, РЕЧЕ БЕРТОЛУЧИ

ПЕТ ФИЛМСКИ ЛЕГЕНДИ КОИ НЕ ДОБИЈА ОСКАР

НОВИТЕ ФИЛМОВИ НА МЕТ ДЕЈМОН И МАРК ВАЛБЕРГ ВО „СИНЕПЛЕКС“