Рисима Рисимкин

Таг
31Вести

СТУДЕНТИ ОД ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ НАСТАПУВААТ НА ФЕСТИВАЛ ЗА ТАНЦ ВО БРАТИСЛАВА

ТАНЦОВАТА ПУБЛИКА ГО НАПОЛНИ МНТ ДОДЕКА СКОПЈЕ Е ПРАЗНО – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГАЛА ВЕЧЕРТА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ПРЕТСТАВИ НА РИСИМКИН И ДАНЧЕВСКА НА ВЕЧЕРАШНАТА ПРОСЛАВА НА 20 ГОДИНИ ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ УЧЕСТВУВА СО „САГА“ НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

19. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧНУВА СО ХОЛАНДСКАТА ПРЕТСТАВА „ТАЛЕНТИ ВО ДВИЖЕЊЕ“

РИСИМКИН И СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР СО „ЛЕДИ МАГБЕТ“ ЛЕТОВО НА ФЕСТИВАЛ ВО ВЕРОНА

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧЕСТЕН СО ОГРОМНИ АПЛАУЗИ ЗА 18. РОДЕНДЕН

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ 18. РОДЕНДЕН СО ТРИ ПРЕТСТАВИ ВО МНТ

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ЌЕ ИМА ТРИ ИЗВЕДБИ НА ПРВОТО ГОСТУВАЊЕ ВО ПАРИЗ ОВОЈ МЕСЕЦ

СКАПИНО БАЛЕТ ОД РОТЕРДАМ ВЕЧЕРВА ГОСТУВА СО ДВЕ ДЕЛА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ