Роберт де Ниро

Таг
10Вести

ПОМАГАМ, НО МОЈАТА ДЕВОЈКА ГИ ПРАВИ СИТЕ ТЕШКИ РАБОТИ, ВЕЛИ ДЕ НИРО ЗА ТОА КАКО Е ДА СЕ ИМА БЕБЕ НА 80 ГОДИНИ

АКО ДОНИРАТЕ ВО ФОНД ЗА КОВИД-19, МОЖЕТЕ ДА ИГРАТЕ ПОКРАЈ ДИКАПРИО И ДЕ НИРО ВО ФИЛМ НА СКОРСЕЗЕ

ТРЕЈЛЕРОТ ЗА „ИРЕЦ“ ГИ ВРАЌА ДЕ НИРО, ПАЧИНО И ПЕШИ ВО СВЕТОТ НА ГАНГСТЕРИ

„ИРЕЦОТ“ НА СКОРСЕЗЕ ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ВО ЊУЈОРК НА КРАЈОТ НА СЕПТЕМВРИ

„ИРЕЦ“ НА СКОРСЕЗЕ ЌЕ ДОЦНИ ПОРАДИ ПОДМЛАДУВАЊЕТО НА ПАЧИНО И ДЕ НИРО

ТРАМП МУ ОДГОВОРИ НА ДЕ НИРО – ЗАШЕМЕТЕН Е ОД УДАРИТЕ ШТО ГИ ПРИМИ ВО ФИЛМОВИТЕ

КОЈ ГО Е*Е ТРАМП, ИЗВИКА ДЕ НИРО НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА ТОНИ НАГРАДИТЕ И ДОБИ СТОЕЧКИ ОВАЦИИ

ТРАЈБЕКА ОТВОРИ СО „ЏИЛДА“, ДЕ НИРО СО ОСТРА КРИТИКА ЗА ТРАМП