Робин Рајт

Таг
5Вести

ФИНАЛЕТО НА „КУЌА ОД КАРТИ“ ДОАЃА НА 2 НОЕМВРИ, ЛИКОТ НА КЕВИН СПЕЈСИ Е ПОЧИНАТ

ЅВЕЗДАТА НА „КУЌА ОД КАРТИ“ РОБИН РАЈТ ТАЈНО СЕ ВЕНЧАШЕ ВО ФРАНЦИЈА

„КУЌА ОД КАРТИ“ ЌЕ ДОБИЕ КРАЈ КАКОВ ЗАСЛУЖУВА, ВЕЛАТ ОД „НЕТФЛИКС“

СИТЕ НÈ РАЗОЧАРА, НО ТОЈ Е НЕВЕРОЈАТЕН УМЕТНИК, ВЕЛИ РОБИН РАЈТ ЗА КЕВИН СПЕЈСИ

РОБИН РАЈТ ЈА ПРЕЗЕМА ГЛАВНАТА УЛОГА ВО „КУЌА ОД КАРТИ“