роботика

Таг
5Вести

УЧЕНИЦИ ОД КОЧАНИ НАЈДОБРИ ВО ЛЕГО ЛИГАТА НА МАКЕДОНИЈА, ОДАТ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ПО РОБОТИКА ВО МАРОКО

КАТАР ИЗВЛЕЧЕ ДЕВЕТ МЛАДИ РОБОТИЧАРКИ ОД КАБУЛ ЗА ДА МОЖАТ ДА ГО ПРОДОЛЖАТ ОБРАЗОВАНИЕТО

РОБОТСКА МАЧКА-КЕЛНЕР ШТО МЈАУКА МЕЃУ ЗАБАВНИТЕ ИНОВАЦИИ НА САЕМОТ НА ТЕХНОЛОГИЈА ВО ЛАС ВЕГАС

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД „НОВА“ КРЕИРААТ РОБОТИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ

ОСКАРОВЕЦОТ ЗА МАТЕМАТИЧАРКИТЕ ОД НАСА – ИНСПИРАЦИЈА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ МЛАДИ НАУЧНИЦИ