родово-неутрална

Таг
3Вести

СЕ УКИНУВААТ МАШКИ И ЖЕНСКИ КАТЕГОРИИ НА БРИТАНСКИТЕ МУЗИЧКИ НАГРАДИ

ШВЕДСКИ ДИЗАЈНЕР НАПРАВИ РОДОВО-НЕУТРАЛНА ДОЛНА ОБЛЕКА

„АДИДАС“ И БИЈОНСЕ КРЕИРАА РОДОВО НЕУТРАЛНА КОЛЕКЦИЈА