рок-група

Таг
8Вести

РИЧИ САМБОРА СИ ЗАМИНА СРЕДЕ ТУРНЕЈА СО 80 РАСПРОДАДЕНИ КОНЦЕРТИ, НО НЕМАМ ПРОБЛЕМ СО НЕГО, РЕЧЕ ЏОН БОН ЏОВИ ЗА ДОКУМЕНТАРНАТА СЕРИЈА ЗА БЕНДОТ

„СИТЕ МОИ СЛИКИ“ Е ВАША ХИМНА, РЕЧЕ РУЖИЦА ОД „АРЕА“ НА ОДЛИЧНИОТ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ВЕРУВАМЕ ДЕКА УНИВЕРЗАЛНА ЌЕ НИКНЕ КАКО ФЕНИКС, ТАА Е ДУШАТА НА СКОПЈЕ, РЕКОА ОД БЕНДОТ „АРЕА“ ПРЕД ДВАТА АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТИ

„АРЕА“ СО ВТОР АКУСТИЧЕН КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 20 АПРИЛ

ВОЗБУДЕНИ СМЕ ШТО ПРВПАТ ЌЕ СВИРИМЕ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА АКУСТИЧЕН КОНЦЕРТ, ВЕЛИ РУЖИЦА МИЛОШЕСКА-БРЧИОСКА ОД ГРУПАТА „АРЕА“

РОБОТОТ РОБИ МЕГАБАЈТ Е НОВ ЧЛЕН НА БЕНДОТ „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“

АМЕРИКАНСКИ РОК БЕНД ИСФРЛИ 60 ФАНОВИ ОД КОНЦЕРТ ЗАТОА ШТО СЛИКАЛЕ