Рокетмен

Таг
6Вести

РУСИЈА ГИ ИСЕЧЕ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ СЦЕНИ ОД ФИЛМОТ ЗА ЕЛТОН ЏОН

„РОКЕТМЕН“ И НОВАТА „ГОДЗИЛА“ ОД ДЕНЕСКА ВО МИЛЕНИУМ И СИНЕПЛЕКС

ТАРОН ЕЏЕРТОН НАВИСТИНА ПЕЕ ВО „РОКЕТМЕН“ – ФИЛМОТ ЗА ЕЛТОН ЏОН ОД 30 МАЈ ВО СИНЕПЛЕКС

„РОКЕТМЕН“ ГИ РАСПЛАКА ЕЛТОН ЏОН И ЕКИПАТА ВО КАН

ФИЛМОТ ЗА ЕЛТОН ЏОН ПРЕМИЕРНО ВО КАН

СО ДОЗВОЛА ОД ЕЛТОН ЏОН, ФИЛМОТ „РОКЕТМЕН“ ЌЕ ГО ПРИКАЖЕ НАЈЛОШОТО ОД НЕГО