Рубикова коцка

Таг
3Вести

МЕСТАМ РУБИКОВА КОЦКА ЗА ПОМАЛКУ ОД ПЕТ СЕКУНДИ, МОЖАМ И СО НОЗЕ, ВЕЛИ 13-ГОДИШНИОТ ЃОРЃИ ЧЕШМЕЏИЕВСКИ ОД СКОПЈЕ

ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НАТПРЕВАР ВО БРЗО МЕСТЕЊЕ НА РУБИКОВА КОЦКА

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈА РЕШИ РУБИКОВА КОЦКА ЗА ЕДНА СЕКУНДА