Саграда фамилија

Таг
5Вести

САГРАДА ФАМИЛИЈА ВО БАРСЕЛОНА ЌЕ БИДЕ ДОВРШЕНА ВО 2026, НО КОНТРОВЕРЗНИТЕ СКАЛИ ЌЕ СЕ ГРАДАТ ДО 2034

САГРАДА ФАМИЛИЈА ДОБИ НОВА КУЛА УКРАСЕНА СО ЅВЕЗДА ОД 5,5 ТОНИ, НО КРАЈОТ НА ИЗГРАДБАТА НЕ СЕ НАЅИРА

ПОРАДИ ПАНДЕМИЈАТА, ИЗГРАДБАТА НА САГРАДА ФАМИЛИЈА ВО БАРСЕЛОНА ЌЕ СЕ ОДОЛЖИ И ПОСЛЕ 2026

САГРАДА ФАМИЛИЈА ВО БАРСЕЛОНА ПРВО СЕ ОТВОРИ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

САГРАДА ФАМИЛИЈА 136 ГОДИНИ СЕ ГРАДИ БЕЗ ДОЗВОЛА, ЗА КАЗНА ЌЕ ПЛАТИ 41 МИЛИОН ДОЛАРИ