санта

Таг
3Вести

НА АНТАРКТИК СЕ СОЗДАДЕ НАЈГОЛЕМАТА САНТА НА СВЕТОТ, РЕЧИСИ ЧЕТИРИ ПАТИ Е ПОГОЛЕМА ОД ЊУЈОРК

НАЈГОЛЕМАТА САНТА НА СВЕТОТ ИМ СЕ ЗАКАНУВА НА ОГРОМНИТЕ КОЛОНИИ НА ПИНГВИНИ И ФОКИ НА ОСТРОВОТ САУТ ЏОРЏИЈА

ДИЗАЈНЕРИ ОД ИНДОНЕЗИЈА ПРЕДЛАГААТ ДА СЕ СМРЗНУВА МОРСКАТА ВОДА НА АРКТИК ЗА ДА СЕ СОЗДАДЕ НОВ МРАЗ