секс

Таг
23Вести

ТАЈНАТА НА ДОЛГИОТ БРАК НА ЏО И ЏИЛ БАЈДЕН Е ДОБАР СЕКС, СТОИ ВО НОВА КНИГА ЗА ПРВАТА ДАМА НА САД

ЏЕЈМС ФРАНКО ПРИЗНА ДЕКА СПИЕЛ СО СВОИ УЧЕНИЧКИ И ДЕКА БИЛ ЗАВИСЕН ОД СЕКС

ПРОДАЖБАТА НА КОНДОМИ БЕЛЕЖИ РАСТ ВО ЗЕМЈИТЕ КОИ ГИ ОЛЕСНУВААТ КОРОНАМЕРКИТЕ

ВИБРАТОР НА ДАЛЕЧИНСКО МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА И ОД ДРУГИОТ КРАЈ НА ЗЕМЈАТА

МАКЕДОНИЈА ПРОБНО ЌЕ ВОВЕДЕ СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

ТИНЕЈЏЕРИТЕ СÈ ПОВЕЌЕ ИЗБЕГНУВААТ СЕКС И АЛКОХОЛ И ИЗБИРААТ ОБРАЗОВАНИЕ, ПОКАЖА БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ