семафори

Таг
2Вести

ЈАПОНИЈА ЌЕ ГИ ПОВРЗЕ СЕМАФОРИТЕ СО СМАРТФОНИТЕ ЗА ВОЗРАСНИТЕ ПОБЕЗБЕДНО ДА СЕ ДВИЖАТ

КЕЛН ЌЕ ПОСТАВИ СЕМАФОРИ СО ИСТОПОЛОВИ ДВОЈКИ