Северина

Таг
2Вести

МАКЕДОНИЈА ПОСТОИ, ЧУВАЈТЕ ЈА, СЕ РАСПЛАКА СЕВЕРИНА НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ Е СВЕТСКИ УМЕТНИК, РЕЧЕ СЕВЕРИНА ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ