Северна Ирска

Таг
6Вести

БРИТАНИЈА И ЕВРОПСКА УНИЈА СЕ ДОГОВОРИЈА ЗА БРЕГЗИТ, ЌЕ СЕ ПРИМЕНИ НОВ ПРОТОКОЛ ЗА ИРСКИОТ ОСТРОВ

ВО ПРИКВЕЛОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ГИ НЕМА ЛАНИСТЕРИ, НО ГИ ИМА СТАРКОВИ И БЕЛИТЕ ШЕТАЧИ, ВЕЛИ ЏОРЏ РР МАРТИН

МУЗЕЈ ВО БЕЛФАСТ ПРАВИ 90-МЕТАРСКА ТАПИСЕРИЈА СО СИТЕ СЕЗОНИ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

СНИМАЊЕТО НА ПОСЛЕДНАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ БЕШЕ КОШМАР, ВЕЛИ СЦЕНОГРАФКАТА РАЈЛИ