Шаоми

Таг
3Вести

НОВИОТ ПОЛНАЧ НА „ШАОМИ“ ЈА ПОЛНИ БАТЕРИЈАТА НА СМАРТФОН ЗА 17 МИНУТИ

ИНОВАЦИИТЕ КОИ СЕ ХИТ НА СВЕТСКИОТ КОНГРЕС НА МОБИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ВО БАРСЕЛОНА

„ШАОМИ“ ГО ПОКАЖА ПРВИОТ СМАРТФОН ШТО СО ПРЕКЛОПУВАЊЕ СЕ ПРЕТВОРА ВО ТАБЛЕТ