Шекспир

Таг
5Вести

ПРВПАТ ПО 90 ГОДИНИ, ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ НОЌЕВА ВО КУЌАТА НА ЈУЛИЈА ВО ВЕРОНА

„МАКБЕТ“ ЌЕ НАЛИКУВА НА КОШМАР, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА ВИТОШЕВИЌ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА НА МНТ

ХАМЛЕТ ГО ГЛУМИ ЖЕНА ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПРЕМИЕРАТА Е ВЕЧЕРВА ВО КИНО КУЛТУРА

САКАМЕ ДЕЦАТА ДА ПОРАСНАТ СО ШЕКСПИР, ВЕЛИ РЕЖИСЕРКАТА НЕВЗАТИ-КЕРИ ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „СОНОТ НА ВИЛИЈАМ“

ЌЕ ГЛУМАМ ДОДЕКА МЕ ДРЖАТ УМОТ И КОЛЕНАТА, ШТО ЌЕ ПРАВАМ ДОМА, ВЕЛИ ЈАН МЕККЕЛЕН