Шенџен

Таг
4Вести

ПАР ОБЛАКОДЕРИ ПОСТАВЕНИ НА ТЕРАСИ СО ЗЕЛЕНИЛО ЌЕ СЕ ГРАДИ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ШЕНЏЕН

КИНЕСКИОТ ГРАД ШЕНЏЕН ГРАДИ ЗЕЛЕНА ОБЛАСТ ЗА 80.000 ЛУЃЕ, НО БЕЗ АВТОМОБИЛИ

ШЕНЏЕН СТАНА ПРВ КИНЕСКИ ГРАД КОЈ ЗАБРАНИ ДА СЕ ЈАДАТ МАЧКИ И КУЧИЊА