Штипски театар

Таг
3Вести

ШТИПСКИОТ ТЕАТАР ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ СО ПРЕМИЕРАТА НА „LÉ КРЕТЕН“

НА ШТИПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ВЛАСТ“ ОД НУШИЌ ШАНСА ЌЕ ДОБИЈАТ И ЧЕТВОРИЦА НЕВРАБОТЕНИ АКТЕРИ

ШТИПСКИОТ ТЕАТАР СО ДВЕ ИЗВЕДБИ НА ПРЕСТАВАТА „ОВА ДЕТЕ“, ОТКАКО НА ПРЕМИЕРАТА НЕМАШЕ ПУБЛИКА