шума

Таг
28Вести

ФИНСКА И ШВЕДСКА СЕ НАЈПОКРИЕНИ СО ШУМИ ВО ЕУ, МАЛТА И ХОЛАНДИЈА СО НАЈМАЛ ПРОЦЕНТ

ЕДНА МИЛИЈАРДА ДРВЈА ЌЕ СЕ САДАТ НИЗ САД КАКО ОДГОВОР НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА ЌЕ ДОБИЕ ВИСЕЧКА СОБА ОКРУЖЕНА СО 350 КУЌИЧКИ ЗА ПТИЦИ

НА ЗЕМЈАТА ИМА МНОГУ ПОВЕЌЕ ВИДОВИ ДРВЈА ОДОШТО СЕ МИСЛЕШЕ

ШКОТЛАНЃАНЕЦ ЈА ПРОПЕШАЧИ КАНАДА И СОБИРАШЕ ПАРИ ЗА ОБНОВА НА ШКОТСКИТЕ ШУМИ

АВСТРАЛИЈА ЈА ВРАТИ НАЈСТАРАТА ТРОПСКА ДОЖДОВНА ШУМА НА СВЕТОТ ВО СТАРАТЕЛСТВО НА АБОРИЏИНИТЕ

БАНГКОК ЌЕ ГРАДИ НОВА НАСЕЛБА СМЕСТЕНА СРЕДЕ ГОЛЕМА ШУМА

ШУМИ СО ГОЛЕМИНА НА ФРАНЦИЈА ПРИРОДНО СЕ ОБНОВИЛЕ ОД 2000, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

БЕЛГИСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СИНИ ЗУМБУЛИ БЕШЕ ОТКАЖАН И ОВАА ГОДИНА, НО ИЛЈАДНИЦИ ДОЈДОА ДА ГИ ВИДАТ