Скопски градски фестивал

Таг
6Вести

НЕ ЗНАЕВ ДАЛИ ЌЕ ИЗДРЖАМ ДА ЈА ДОПЕАМ ПЕСНАТА СО МАЈКА МИ, РЕЧЕ МИЈАТА НА УНИКАТНИОТ КОНЦЕРТ

ДОМАШНИ И СТРАНСКИ МУЗИЧАРИ НА СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ ОД 7 ДО 15 МАЈ

МИЈАТА ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ НА СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ

МУЗИЧАРИ ОД СРБИЈА, ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА ЌЕ НАСТАПАТ НА 4. ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ

РОК, БЛУЗ И ЏЕЗ НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ

МУЗИЧАРИ ОД МАКЕДОНИЈА, СЛОВЕНИЈА И ГРЦИЈА НА 2. СКОПСКИ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ