Скопско

Таг
8Вести

ПРОДОЛЖУВА АКЦИЈАТА „НАША ГОРДОСТ. НАША ОДГОВОРНОСТ.“, ЕДЕН ДЕНАР ОД СЕКОЕ ПРОДАДЕНО „СКОПСКО“ ЌЕ ОДИ ЗА ЗАШТИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОБЕЛЕЖЈА

НАВИВАМЕ СЛОЖНО И СЀ Е МОЖНО – „СКОПСКО“ ГИ ПОДДРЖА РАКОМЕТАРИТЕ ПРЕД СП СО НОВА АМБАЛАЖА

„СКОПСКО СМУТ“ ЈА ЛАНСИРАШЕ МУЗИЧКАТА ПЛАТФОРМА SMOOTH ON

„ПИВАРА СКОПЈЕ“ ИМ НАЗДРАВИ НА МАКЕДОНСКИТЕ ФУДБАЛЕРИ СО СПЕЦИЈАЛНИ ЛИМЕНКИ „СКОПСКО“

„СКОПСКО“ СО ПОДДРШКА ЗА МАКЕДОНСКАТА ФУДБАЛСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

„СКОПСКО“ ИМА НОВА КАМПАЊА СО ЦИТАТ ОД ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ

ЗА ПРИЈАТЕЛИТЕ, ЗА ДРУЖБИТЕ… ЗА НАС! – НОВ ТВ СПОТ НА СКОПСКО