смартфони

Таг
6Вести

„ЕПЛ“ ГО НАДМИНА „САМСУНГ“ И ПРВПАТ ПРОДАДЕ НАЈМНОГУ СМАРТФОНИ НА СВЕТОТ

ЕУ БАРА СМАРТФОНИ И ДРУГИ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ДА БИДАТ СО УНИВЕРЗАЛЕН ПОЛНАЧ

НОВИОТ РЕВОЛУЦИОНЕРЕН ХОЛАНДСКИ ЧИП ЌЕ ГИ НАПРАВИ ПАМЕТНИТЕ ТЕЛЕФОНИ УШТЕ ПОПАМЕТНИ

„ХУАВЕИ“ ЌЕ ГИ ПРЕФРЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СВОЈОТ НОВ ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ ХАРМОНИ

„ОЛИМПУС“ ПО 84 ГОДИНИ СЕ ПОВЛЕКУВА ОД БИЗНИСОТ СО ФОТОАПАРАТИ

САМСУНГ ПЛАНИРА ДА ПРОДАДЕ 320 МИЛИОНИ СМАРТФОНИ ГОДИНАВА