сонда

Таг
4Вести

АРАПСКИОТ СВЕТ ЈА ЛАНСИРАШЕ ПРВАТА МИСИЈА КОН МАРС

ПО ПРЕЛЕТАНИ 482 МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ, „ИНСАЈТ“ СЛЕТА НА МАРС ЗА ДА СЛУША МАРСОТРЕСИ

СЕДУМ МИНУТИ ТЕРОР – СОНДАТА „ИНСАЈТ“ ВЕЧЕРВА СЛЕТУВА НА МАРС

НАСА ВОСПОСТАВИ КОНТАКТ СО СОНДА ОДДАЛЕЧЕНА НАД 13 МИЛИЈАРДИ КИЛОМЕТРИ