„Сони“

Таг
9Вести

„СОНИ“ ГО ОБЈАВИ ИЗГЛЕДОТ НА „ПЛЕЈСТЕЈШН 5“, НЕ И ЦЕНАТА

„ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ И „МОРБИУС“ ОДЛОЖЕНИ ЗА 2021

„СОНИ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ И ГО НАПОЛНИ СО СЕНЗОРИ

„СОНИ“ ОДБЕЛЕЖУВА 40 ГОДИНИ „ВОКМЕН“ СО НОВА ВЕРЗИЈА НА КОЈА КАСЕТИТЕ СЕ ЗАМЕНЕТИ СО СТРИМАЊЕ

„СОНИ“ ГИ ОБЈАВИ ПРВИТЕ ДЕТАЛИ ЗА НОВАТА КОНЗОЛА „ПЛЕЈСТЕЈШН 5“

ПОГОЛЕМ ОД АВТОБУС – „СОНИ“ СОЗДАДЕ ОГРОМЕН ЕКРАН ВО 16К РЕЗОЛУЦИЈА

„СОНИ“ ЈА ВРАЌА ОРИГИНАЛНАТА „ПЛЕЈСТЕЈШН“ КОНЗОЛА ЗА ВИДЕОИГРИ

ФИЛМОТ „БАРБИ“ СО ЕН ХАТАВЕЈ ОДЛОЖЕН ЗА ДВЕ ГОДИНИ