сообраќај

Таг
15Вести

НАД 300 ЕВРОПСКИ ГРАДА ВОВЕДОА ЗОНИ НА ЧИСТ ВОЗДУХ, ЧИЈ БРОЈ ПОРАСНА ЗА 40% ЗА ТРИ ГОДИНИ

ТЕТОВСКАТА ПОЛИЦИЈА ГИ ОБУЧУВАШЕ ДЕЦАТА ОД ОУ „ЛИРИЈА“ КАКО БЕЗБЕДНО ДА ПОМИНУВААТ УЛИЦА

ВО СЛОВЕНИЈА ЌЕ СЕ ПОСТАВАТ 3-Д ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ

СКОПЈЕ ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ БЕЗ АВТОМОБИЛИ СО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕДНА УЛИЦА ВО АЕРОДРОМ

ПАРИЗ ПРЕТСТАВИ ПЛАН ЗА ДРАСТИЧНО НАМАЛУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ ДО 2022

ЛУКСЕМБУРГ ОД ДЕНЕСКА Е ПРВА ДРЖАВА ВО ЕВРОПА СО БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ