Сопранови

Таг
5Вести

ПО ВТОРПАТ ОДЛОЖЕНА ПРЕМИЕРАТА НА ФИЛМОТ ЗА СОПРАНОВИ

ПОМЕСТЕНИ ПРЕМИЕРИТЕ НА „БЕТМЕН“ И НА ФИЛМОТ ЗА СОПРАНОВИ

СИНОТ НА ЏЕЈМС ГАНДОЛФИНИ ЌЕ ГО ИГРА МЛАДИОТ ТОНИ СОПРАНО ВО ФИЛМОТ ЗА СОПРАНОВИ

20 ГОДИНИ ПОМИНАА КАКО ВО СОН – АКТЕРИТЕ ОД „СОПРАНОВИ“ ПРОСЛАВИЈА ЈУБИЛЕЈ

КУЛТНАТА СЕРИЈА „СОПРАНОВИ“ ЌЕ ДОБИЕ ФИЛМ