Специјална олимпијада

Таг
7Вести

ЈАНЕ НИКОДИНОВСКИ ЦЕЛ ЖИВОТ ИГРА КОШАРКА, ПА ОСВОИ МЕДАЛ ВО БАДМИНТОН

СПОРТОТ И ДРУЖЕЊЕТО МУ ПОМОГНАА НА СТЕФАН ТРПКОВСКИ ДА СЕ РАЗВИЕ ВО РЕЧИСИ САМОСТОЈНО МОМЧЕ

ПО 20 ГОДИНИ ВО СПЕЦИЈАЛНА ОЛИМПИЈАДА, И САМА НЕ ЗНАМ КОЛКУ МЕДАЛИ ИМАМ ОСВОЕНО, ВЕЛИ ЈУЛИЈАНА ПЕТРОВСКА

ДЕСЕТ ГОДИНИ ВЕЖБАВ СЕКОЈ ДЕН И ЗНАЕВ ДЕКА ЌЕ ОСВОЈАМ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО, ВЕЛИ ПАРАОЛИМПИЕЦОТ АГРОН ХАЈРЕДИНИ

АКТЕРИ ЌЕ СЛУЖАТ ВО СКОПСКО КАФУЛЕ ЗА ПОДДРШКА НА СПОРТИСТИТЕ ОД СПЕЦИЈАЛНА ОЛИМПИЈАДА

СПОРТИСТИТЕ ОД СПЕЦИЈАЛНА ОЛИМПИЈАДА ПРАВЕА ТВ-ИНТЕРВЈУА СО МАКЕДОНСКИТЕ СПОРТСКИ ЅВЕЗДИ