Спотифај

Таг
7Вести

СТАДИОНОТ НА БАРСЕЛОНА ОТСЕГА ЌЕ СЕ ВИКА „СПОТИФАЈ КАМП НОУ“

ПО ЦЕЛИ 15 ГОДИНИ, СПОТИФАЈ ДОЗВОЛИ ДА СЕ ПРАВАТ СОПСТВЕНИ ПЛЕЈЛИСТИ ПО ЖАНРОВИ

АУДИО СТРИМИНГ СЕРВИСОТ „СПОТИФАЈ“ ДОСТАПЕН И ВО МАКЕДОНИЈА

ЕД ШИРАН ЈА ИМА НАЈПРЕСЛУШУВАНАТА ПЕСНА ВО ПОСЛЕДНАВА ДЕКАДА

ПЕСНИТЕ НА ЕД ШИРАН СТРИМУВАНИ 6,3 МИЛИЈАРДИ ПАТИ ВО 2017