МНОГУПАТИ СУМ БИЛ ВО ОХРИД И СЕГА КОНЕЧНО СЕ ЗАПОЗНАВ СО НЕГОВАТА ИСТОРИЈА, ВЕЛИ СТЕФАН МИЛЕНКОВИЌ ПРЕД НАСТАПОТ НА ОХРИДСКО ЛЕТО