стендап

Таг
2Вести

САШКО КОЦЕВ СО СТЕНДАПОТ „ШИРОК ДИЈАФАЗОН“ ЌЕ НАСТАПИ ВО ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР

СТЕНДАПОТ ВО МНТ Е МОЕ ВИДУВАЊЕ НА НЕШТАТА ШТО НИ СЕ СЛУЧУВААТ, А НЕ СМЕ НИ СВЕСНИ ЗА НИВ, ВЕЛИ АКТЕРОТ САШКО КОЦЕВ