Стево Пендаровски

Таг
12Вести

ФИЛИГРАНОТ НА БИЛЈАНА КЛЕКАЧКОСКА ШТО ПЕНДАРОВСКИ МУ ГО ПОДАРИ НА ПАПАТА Е ИНСПИРИРАН ОД МОЗАИК ОД СТОБИ

ЗБОРОВИ НА СВЕТИ КИРИЛ ОД 9. ВЕК НАВЕЗЕНИ НА ГЛАГОЛИЦА ВО КРЕАЦИЈАТА НА ЃОРГИЕВСКА ЗА ПРИЕМОТ КАЈ ПАПАТА

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ГОТВЕШЕ ПОСНИ ЈАДЕЊА СО ЕКИПАТА НА „РЕТВИТНИ ОБРОК“

ВЛАДАТА ЌЕ ПРОГЛАСИ КРИЗНА СОСТОЈБА ДОДЕКА БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС НАДМИНА 50.000

ПО ТРИ МЕСЕЦИ, УТРЕ ЗАВРШУВА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ВО ЗЕМЈАТА

УШТЕ 14 ДЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

УШТЕ 14 ДЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА

УШТЕ 30 ДЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА, ПРВПАТ ПОВЕЌЕ ОД 100 НОВОЗАРАЗЕНИ ВО ЕДЕН ДЕН

МАКЕДОНИЈА ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ПОРАДИ КРИЗАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

ОЧЕКУВАМ ВО ЈУНИ ДА ДОБИЕМЕ ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ, РЕЧЕ ПЕНДАРОВСКИ ЗА ИЗВЕШТАЈОТ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА