стихозбирка

Таг
3Вести

СРПСКИОТ РЕЖИСЕР СРЃАН ДРАГОЈЕВИЌ ЌЕ ПРОМОВИРА КНИГА ВО СКОПЈЕ

АЛЕКСАНДРА СПАСЕСКА В ПЕТОК ЈА ПРОМОВИРА СВОЈАТА ПРВА СТИХОЗБИРКА „ПРОСТИ ПЕСНИ“

ИВА ДАМЈАНОВСКИ ПРОМОВИРА СТИХОЗБИРКА НА ПЛАТОТО ПРЕД МКЦ