Стинг

Таг
13Вести

СИТЕ ГО БАРАМЕ МОСТОТ КОН НЕШТО ПОДОБРО – СТИНГ СЕ ВРАЌА СО НОВ АЛБУМ НА 70 ГОДИНИ

СТИНГ НЕ ПРАВИ ВИЗУЕЛНИ СПЕКТАКЛИ, ТОЈ ДОЈДЕ ДА СВИРИ

СТИНГ Е ПРВАТА СВЕТСКА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА КОЈА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ГО НАПОЛНИ СТАДИОНОТ „ТОШЕ ПРОЕСКИ“

СТИНГ ЌЕ ПОЧЕКА, ВАРДАР Е ВО ФИНАЛЕТО НА ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ

РАКОМЕТАРИТЕ НА ВАРДАР ГО ПОМЕСТИЈА КОНЦЕРТОТ НА СТИНГ

АЛБУМОТ „МОИ ПЕСНИ“ НАСТАНА ОД ЧИСТА ЗАБАВА, ВЕЛИ СТИНГ ПРЕД СТАРТОТ НА ЕВРОПСКАТА ТУРНЕЈА

СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ БИДАМ ДОВОЛНО ДОБАР ДА ИЗВЛЕЧАМ НЕРЕШЕНО СО СТИНГ, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

САМО ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ДВАПАТИ СЛАВИ РОДЕНДЕН ВО ЕДНА ГОДИНА