Стокхолм

Таг
6Вести

ЕДНА ОД НАЈПОЗНАТИТЕ САЛИ ВО ШВЕДСКА ЌЕ ГО НОСИ ИМЕТО НА ДИЏЕЈ АВИЧИ

АВИЧИ ЌЕ ДОБИЕ МУЗЕЈ ВО РОДНИОТ СТОКХОЛМ

ШТО СЕ СЛУЧУВАЛО СО ЧЛЕНОВИТЕ НА „АББА“ ПО РАСПАДОТ – НОВА ПОСТАВКА ВО МУЗЕЈОТ ВО СТОКХОЛМ

СТОКХОЛМ СЕ ЖУРКАШЕ ВО ЧЕСТ НА АВИЧИ

СТОКХОЛМ ЌЕ ГО ОТСТРАНИ МУРАЛОТ НА ГОЛЕМ ПЕНИС ПО САМО ЕДНА НЕДЕЛА

„МЕТАЛИКА“ ЈА ДОБИ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МУЗИКА ЗА 2018