стриминг

Таг
18Вести

ЕВРОПСКАТА СТРИМИНГ ПЛАТФОРМА „СКАЈШОУТАЈМ“ ОД ФЕВРУАРИ ДОСТАПНА И ВО МАКЕДОНИЈА

ФИЛМОВИ И СЕРИИ ОД МАКЕДОНИЈА, ЕВРОПА И ХОЛИВУД ДОСТАПНИ НА „ГЛЕЈ“, ПРВАТА НАЦИОНАЛНА СТРИМИНГ ПЛАТФОРМА

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА НАЈМАЛКУ ЕДЕН ФИЛМ СЕКОЈА НЕДЕЛА ВО 2021

„ДИНА“ И „МАТРИКС 4“ ВЕДНАШ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДААТ ПРЕКУ СТРИМИНГ

ПО ПОВЕЌЕ ОДЛОЖУВАЊА, „МУЛАН“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 4 СЕПТЕМВРИ, НА НОВ СЕРВИС НА „ДИЗНИ“

ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ МУ ДОНЕЛА НА „НЕТФЛИКС“ 26 МИЛИОНИ НОВИ ПРЕТПЛАТНИЦИ

АУДИО СТРИМИНГ СЕРВИСОТ „СПОТИФАЈ“ ДОСТАПЕН И ВО МАКЕДОНИЈА

СТРИМИНГ СЕРВИСОТ НА ЕЈЧ-БИ-О СТАРТУВА НА 27 МАЈ, НО БЕЗ НОВАТА ЕПИЗОДА НА „ПРИЈАТЕЛИ“

СТРИМИНГ СЕРВИСОТ НА „ДИЗНИ“ СОБРА 50 МИЛИОНИ ПРЕТПЛАТНИЦИ ЗА ПЕТ МЕСЕЦИ, НА „НЕТФЛИКС“ МУ ТРЕБАА СЕДУМ ГОДИНИ

ЛАНСИРАН ПРВ СТРИМИНГ СЕРВИС ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ