сцена

Таг
3Вести

СИГУРНО ЌЕ ИМА СОЛЗИ – КАЈЛИ МИНОГ СЕ ВРАЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ 14 ГОДИНИ ОТКАКО ГО ОТКАЖА НАСТАПОТ ПОРАДИ РАК

СЕ РАДУВАМ ДЕКА НЕ СЕ ПОЈАВИВ ВО КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ ЗА ДА ДОБИЈАМ СТИПЕНДИЈА, ВЕЛИ НОВАТА МИС АМЕРИКА