„Студена војна“

Таг
3Вести

ПОЛСКИОТ ОСКАРОВЕЦ „СТУДЕНА ВОЈНА“ ОД ДЕНЕСКА ВО КИНАТА СИНЕПЛЕКС И МИЛЕНИУМ

„СТУДЕНА ВОЈНА“ НА ПАВЛИКОВСКИ СО НАЈМНОГУ НОМИНАЦИИ ЗА ЕВРОПСКИТЕ ОСКАРИ