студии

Таг
4Вести

САЕМ ЗА СТУДИИ ВО ФРАНЦИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО ФРАНЦУСКИОТ ИНСТИТУТ ВО СКОПЈЕ НА 30 ОКТОМВРИ

УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ЛИВЕРПУЛ ВОВЕДЕ МАСТЕРС СТУДИИ ПОСВЕТЕНИ НА „БИТЛС“

СТУДИИ НА ЛОНДОНСКИОТ МЕТРОПОЛИТЕН УНИВЕРЗИТЕТ ОД СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ