суша

Таг
4Вести

СУШАТА ВО БРАЗИЛ ОТКРИ ДРЕВНИ РЕЗБИ НА ЧОВЕЧКИ ЛИЦА НА КАРПИ

ШВАЈЦАРСКИ УМЕТНИК СОЗДАДЕ ВЕЛИЧЕСТВЕН ЗАМОК ОД ГЛИНА НА ПРЕСУШЕН РЕЧЕН БРЕГ

БРОЈОТ НА КОАЛИ ВО АВСТРАЛИЈА СЕ НАМАЛИЛ ЗА 30% ЗА ТРИ ГОДИНИ

ПОЖАРИТЕ ПУСТОШАТ НИЗ ЕВРОПА ПО СУШНИТЕ ЗИМА И ПРОЛЕТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)