СЗО

Таг
5Вести

ПРЕКУВРЕМЕНА РАБОТА ВОДИ КОН ПИЕЊЕ ПОВЕЌЕ АЛКОХОЛ, ВЕЛИ СЗО

СЗО ПРЕПОРАЧА МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА ЗА БЕЗБЕДНО СЛУШАЊЕ МУЗИКА НА КОНЦЕРТИ И ЗАБАВИ

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ЈА ТРГНАА МАРИХУАНАТА ОД ЛИСТАТА НА ОПАСНИ ДРОГИ

80 ОТСТО ОД МЛАДИТЕ НЕ СЕ ФИЗИЧКИ АКТИВНИ, ВЕЛИ СЗО

СВЕТОТ ГО ПРОМЕНИ СТАВОТ ЗА МАСКИТЕ, НАД 130 ДРЖАВИ СЕГА ПРЕПОРАЧУВААТ ДА СЕ НОСАТ