таблет

Таг
4Вести

ШВЕДСКА ГИ ВРАЌА ПЕЧАТЕНИТЕ УЧЕБНИЦИ ВО ШКОЛИТЕ И САКА ДА ГО ОГРАНИЧИ ДИГИТАЛНИОТ НАЧИН НА УЧЕЊЕ

„САМСУНГ“ ГО ПРЕТСТАВИ „ГАЛАКСИ ФОЛД“, СМАРТФОН ШТО СЕ ОТВОРА ВО ТАБЛЕТ

„ШАОМИ“ ГО ПОКАЖА ПРВИОТ СМАРТФОН ШТО СО ПРЕКЛОПУВАЊЕ СЕ ПРЕТВОРА ВО ТАБЛЕТ

ФРАНЦИЈА ЗАБРАНИ СМАРТФОНИ И ТАБЛЕТИ ВО УЧИЛИШТАТА