„Танц фест Скопје“

Таг
12Вести

ГРЧКА ТАНЦОВА КОМПАНИЈА И ПРЕТСТАВА НА БАЛАБАНОВА И ОЛА ВЕЧЕРВА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ВЕЧЕР НА ТАНЦОВИ ФИЛМОВИ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ

ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧЕСТЕН СО ОГРОМНИ АПЛАУЗИ ЗА 18. РОДЕНДЕН

МАКЕДОНСКИ И АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИЦИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ ВО ТАНЦОВИОТ МАРАТОН НА ТАНЦ ФЕСТ

МИНАТОТО, СЕГАШНОСТА И ИДНИНАТА СПОЕНИ ВО СЛИКИ – ЗАВРШИ 15. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПРЕТСТАВИ НА ДАНЧЕВСКА И СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ВЕЧЕРВА ВО „СЕКТОР“

„ТАНЦ ФЕСТ“ ЈА НОСИ ПРОГРАМАТА „СПОДЕЛИ“ СО 100 ТАНЧАРИ ВО ШТИП

ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА ПРВПАТ НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ПРЕМИЕРА НА „ЕГЗИСТИРАЊЕ“ НА СКОПЈЕ ТАНЦОВИОТ ТЕАТАР

ТАНЦ ФЕСТ ПОЧНУВА НА 4 АПРИЛ, НАГРАДАТА „МЕНАДА“ ЗА ФРАНЦУЗИНОТ ДЕШАН