Театар Комедија

Таг
14Вести

НА 20 МАРТ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „КОМИЧНОТО И ХУМОРОТ“ ОД ИВАН ЏЕПАРОСКИ

ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЈА ЗАВРШУВА ГОДИНАТА СО ПРЕМИЕРАТА НА „ЧЕРЕП ВО КОНЕМАРА“

ПРЕМИЕРА НА „ДЕМНЕЈЌИ ГО ГОДО“, ПРВА КОПРОДУКЦИЈА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА И ТУРСКИ ТЕАТАР

ТЕАТАР КОМЕДИЈА СО МЈУЗИКЛОТ „БОЛИВУД“ ГОСТУВА ВО БЕЛГРАД

ТЕАТАР КОМЕДИЈА И ТУРСКИ ТЕАТАР ВО ПРВА КОПРОДУКЦИЈА ПО ТЕКСТ НА ДРАГО ЈАНЧАР

СИНИША ЕВТИМОВ СО ПРЕМИЕРА НА „ИЛУМИНАТИ“ СПОРЕД ХИЧКОК ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА

ТЕАТАР КОМЕДИЈА РАСПИША КОНКУРС ЗА КОМЕДИЈА ОД МАКЕДОНСКИ АВТОР

ФЕСТИВАЛОТ НА КОМЕДИЈАТА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“ ГОДИНАВА САМО СО ДОМАШНИ ПРЕТСТАВИ

ТЕАТАР КОМЕДИЈА ОНЛАЈН ЌЕ ГО ПРИКАЖЕ ДОКУМЕНТАРЕЦОТ ЗА АНЧЕ ЏАМБАЗОВА

МНТ И ТЕАТАР КОМЕДИЈА ОД ДЕНЕСКА ЌЕ ПРИКАЖУВААТ ПРЕТСТАВИ НА ЈУТЈУБ