технологија

Таг
11Вести

ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА Е НАЈВАЖНИОТ ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДОК ВО ПОСЛЕДНИТЕ ДЕЦЕНИИ, ВЕЛИ БИЛ ГЕЈТС

„ИСТРЕБУВАЧ“ ВЕЌЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА ВО ИДНИНАТА – КОЛКУ БЕА ТОЧНИ НЕГОВИ ПРЕДВИДУВАЊА?

ФИЛИПИНИ ДОЗНА ДЕКА ИМА 500 ОСТРОВИ ПОВЕЌЕ ОД ДОСЕГАШНАТА БРОЈКА

ИЗУМИТЕЛОТ НА УСБ ЖАЛИ ШТО ГО НАПРАВИЛ ТАКА ТЕЖОК ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ

САЕМОТ НА ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ВО ЛАС ВЕГАС Е ПОГЛЕД ВО ТЕХНОЛОГИЈА НА ИДНИНАТА

ПОЧНУВА 5Г РЕВОЛУЦИЈАТА И СО ТОА СÈ ЌЕ СТАНЕ МНОГУ ПОБРЗО

АНГЛИЈА ПЛАНИРА ИЗГРАДБА НА 320 КМ ДОЛГА ПАТЕКА ЗА ТЕСТИРАЊЕ НА САМОВОЗЕЧКИ ВОЗИЛА

АПЛИКАЦИИ ШТО ПРЕПОРАЧУВААТ ПРОИЗВОДИ СЕ ИДНИНАТА НА КОЗМЕТИЧКАТА ИНДУСТРИЈА

НОВА МИНИ-МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ ВО КОЈА МОЖЕ И ДА СЕ ГОТВИ

ЈАПОНЦИТЕ СОЗДАЛЕ ПАПУЧИ СО ТРКАЛЦА ШТО САМИ СЕ ПАРКИРААТ