Тифани

Таг
5Вести

НОВИОТ ГАЗДА НА „ТИФАНИ“ НА ПРАГОТ ДА СТАНЕ НАЈБОГАТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

НАЈБОГАТИОТ ЕВРОПЕЕЦ ГО КУПИ „ТИФАНИ“ ЗА 16 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

„ТИФАНИ“ ЈА ПРОШИРУВА КОЛЕКЦИЈАТА НАКИТ ЗА МАЖИ, ЌЕ ПРОДАВА И ЧАШИ ЗА ПИВО

ЛЕДИ ГАГА СО ЃЕРДАН ОД ПЕТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ