Топ ган

Таг
5Вести

ОДЛОЖЕНИ ПРЕМИЕРИТЕ НА ДВАТА НОВИ ФИЛМА НА ТОМ КРУЗ

КУЛТНИ ФИЛМСКИ НАСЛОВИ ОД 1980-ИТЕ ЌЕ ВОСКРЕСНАТ ВО 2020, ПО ПЕТ ГОДИНИ СЕ ВРАЌА И ЏЕЈМС БОНД

ТОМ КРУЗ Е ПОВТОРНО МАВЕРИК ПО 33 ГОДИНИ – ОБЈАВЕН ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР ЗА „ТОП ГАН 2“

ВАЛ КИЛМЕР МУ СЕ ПРИДРУЖИ НА ТОМ КРУЗ ВО „ТОП ГАН 2“

ТОМ КРУЗ НАВЕСТИ ДЕКА КОНЕЧНО ПОЧНАЛО СНИМАЊЕТО НА „ТОП ГАН 2“