трансплантација

Таг
6Вести

„ПРОМЕНИ ГО КРАЈОТ НА НЕЧИЈА ПРИКАЗНА“ НА ВОСКРЕСИЈА АНДРЕЕВСКА ИЗБРАН ЗА СЛОГАН НА КАМПАЊАТА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА

ФРАНЦУСКА КОМПАНИЈА ГО ПРОДАДЕ ПРВОТО ВЕШТАЧКО СРЦЕ

СТИВИ ВОНДЕР СРЕДЕ КОНЦЕРТ ОБЈАВИ ДЕКА ЌЕ ОДИ НА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА БУБРЕГ

ОРГАН ЗА ПРЕСАДУВАЊЕ ЗА ПРВПАТ ПРЕВЕЗЕН СО ДРОН

11-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ГО ОСВОИ ДРЕЈК СО СВОЈОТ ТАНЦ ДОБИ НОВО СРЦЕ

СЕЛЕНА ГОМЕЗ Е ЖЕНА НА ГОДИНАТА, ЈА ПОСВЕТИ НАГРАДАТА НА ДРУГАРКАТА ШТО Ѝ ДАДЕ БУБРЕГ