трофеј

Таг
2Вести

РОНАЛДО СТАНА ПРВ ФУДБАЛЕР КОЈ ГИ ОСВОИЛ СИТЕ ТИТУЛИ ВО АНГЛИЈА, ШПАНИЈА И ИТАЛИЈА

АЈАКС ГО ИСТОПИ ШАМПИОНСКИОТ ТРОФЕЈ ЗА ДА ИМ ИСПРАТИ ПОДАРОЦИ НА ФАНОВИТЕ